Hockeyskolan

Välkommen till Wings Hockeyskola

Wings Hockeyskola vänder sig till alla flickor och pojkar som vill börja spela ishockey. Träningen bedrivs på lördagar och onsdagar i Pinbackshallen med start 22 september 2018, säsongen sträcker sig ända fram till slutet av mars.

I Wings Hockeyskola får barnen lära sig att åka skridskor, spela ishockey och ha roligt tillsammans. Genom lek och övningar kommer våra erfarna ledare att lära era barn grunderna inom ishockey och skridskoåkning.

Vi välkomnar barn i alla åldrar under hela säsongen. Alla barn får prova gratis tre gånger och det finns det nya, kompletta utrustningar att låna.

HS_IMG_6612_20170323

UTRUSTNING

Den utrustning som behövs när ditt barn börjar i Hockeyskolan är skridskor, hjälm med galler, grova handskar, halsskydd och klubba. Börja enkelt och komplettera med övrig utrustning när ni märker att ert barn vill fortsätta spela. Utrustningen behöver inta vara ny utan försök hitta begagnad utrustning. Vi kan även rekommendera Wings köp-byt-och säljsida.

Hockeyskolan hjälper till med att slipa skridskor mot en liten kostnad. Våra ledare hjälper gärna till om ni har frågor om utrustning, hur den ska sitta och skötas.

LEDARE

Är du som förälder intresserad av att engagera dig som ledare på eller utanför isen så är du välkommen att kontakta Annika Bröms som är huvudansvarig för Wings Hockeyskola. Alla ledare i Hockeyskolan genomgår en internutbildning med teori och ispass. Wings Hockeyskola följer Tre Kronors utbildningsplan för hockeyskolaverksamhet. Vi tränar efter barnens förmåga och det är glädje som står i fokus.

Hockeyskolans ledare.

Via den här länken hittar du Svenska Ishockeyförbundets hemsida för mer inspiration och information.

TRÄNINGSTIDER

När Hockeyskolan startar i september tränar vi kl. 10:30 -11: 30 (istid). Men i mitten av oktober när B-hallen öppnar ändras schemat och då tränar vi kl. 10:00-11:00 (istid). Samtidigt får vi en till tid för träning på onsdagar kl. 16:45-17:45 (istid).

OBS! Tiderna kan komma att ändras när höstens istidsschema lagts.

Säsongen sträcker sig ända från mitten på september till slutet av mars.

Kom i god tid till träningen. Upprop sker en kvart innan istiden börjar.

Hockeyskolan uppmuntrar alla barn att åka skridskor på allmänhetens åkning. Info om tider finns på Sigtuna kommuns hemsida.

AVGIFT

Avgift för Hockeyskolan är 900 kr. I avgiften ingår medlemskap i Wings, istid och ledarledda träningar under perioden september – mars,  en överraskning till varje spelare samt fika vid jul och säsongsavslutning. Fakturan får du via mail efter de tre prova-på-tillfällena.

Vi ses på isen!
Hälsningar Wings Hockeyskola

Anmäl ditt barn till Wings Hockeyskola nu!

Obs! Glöm inte att ansöka om medlemskap i Wings HC i nästa steg!

The form you are trying to view has been unpublished.

Obs! Glöm inte att ansöka om medlemskap i Wings HC i nästa steg!