Wings Warrior Team Profil

15 maj, 2020

Här hittar du Wings Warrior Team Profil 2020.2021.

Wings har ingått exklusiva samarbetsavtal med Warrior samt Intersport (Boländerna). Avtalen gäller till 2024-04-30. Avtalet med Warrior innebär att Wings ska förknippas med Warrior i samband med match, träning eller annan sammankomst. Wings officiella team profil utgörs av produkter från Warrior.

Avtalet med Intersport innebär att inköp av textil, material och utrustning till lagen ska göras hos Intersport (Boländerna). Det gäller alla lag och Hockeyskolan. Intersport säljer Wings officiella team profil. Specialrabatter erbjuds i samband med särskilda utprovningstillfällen.

Wings uppmanar alla ledare, spelare, supportrar och deras familjer att registrera sig i kundklubben CLUB Intersport och ange ”Wings” som sin förening. Du registrerar dig här.

William Karlsson, fostrad i Wings, numera Vegas Golden Knights.
Ad