Wings byter till Warrior

18 mars, 2020

Wings har ingått ett långsiktigt samarbetsavtal med Warrior. Detta innebär en ny profil för Wings. Det nya samarbetsavtalet gäller till och med säsongen 2023/2024. 

Wings har under relativt lång tid varit förknippad med CCM. Mot bakgrund av att det befintliga avtalet upphör att gälla vid utgången av denna säsong har Wings gjort en utvärdering av alternativen. Efter förhandlingar med olika leverantörer stod det klart att Warrior är det mest fördelaktiga alternativet för Wings. 

– Vi är väldigt glada för avtalet med Wings, konstaterat Warriors Sverigechef Jonas Karlsson. Klubben är på frammarsch, från Hockeyskolan till A-laget. Vi är övertygade om att avtalet blir en win-win för alla parter. 

Warrior, som ägs av New Balance, är huvudsponsor till flera NHL-stjärnor, bl.a. William Karlsson, som är fostrad i Wings. I Sverige samarbetar Warrior med en handfull noga utvalda klubbar

– Avtalet med Warrior känns väldigt spännande, säger Wings ordförande Johan Karlsson. Warrior ligger i framkant när det gäller utrustning och textil och de har verkligen ansträngt sig för att vi skulle få ihop alla delar.

Som en följd av samarbetet med Warrior kommer Wings A-lag och juniorlag att utrustas med en helt ny matchdräkt. Alla spelare kommer att använda hjälmar, handskar, matchbyxor och klubbor av märket Warrior. Vidare kommer lagoveraller och annan textil vara av samma märke, Warrior. För att underlätta övergången till Warrior kommer det att erbjudas exklusiva specialpriser på Warriors utrustning och textil inför säsongsstarten. Med Warrior får Wings en helt ny profil på och utanför isen. Wings Warriors är redan ett begrepp.

Ad