Vinst mot Sollentuna

23 januari, 2020

Wings fortsätter att kriga till sig segrar. Igår vann Wings den svåra bortamatchen mot Sollentuna som alltid bjuder på rock’n roll hockey där det gäller att inte vika undan. Matchen svängde fram och tillbaka. Wings hamnade i underläge men gick till periodpaus med 3-2. Andra perioden blev mållös. I tredje gjorde Sollentuna både 3-3 och 4-3 innan Wings vände på steken. Matchen slutade 5-4 till Wings som därmed är med och krigar i toppen igen. Vi fick se tre nya bekantskaper i form av Per Eriksson (back, #3), Oscar Berghult (få, # 19) och Lukas Aaw (back, #71). Segern bärgades genom hårt jobb från alla. Ett extra plus för lagets kämpar som Simon Nilsson och Eric Jakobsson samt Wings trollgubbe Ludvig Wiita-Adamsson. Härligt också med den stora supporterskaran, sjätte mannen på isen. På fredag är det PUB-afton och hemmafajt mot Hanviken. Nedsläpp 19:00. Häng på och stötta Wings.

§12
Ass kapten Eric Jacobsson
Foto Alexander Hamberg
Ad