Vinst mot Hudik

4 december, 2019

Wings ger inte upp kampen. Ikväll ställdes Wings mot Hudiksvall. En synnerligen tuff utmaning. Men den skrämde inte våra krigare. Tvärtom. Första perioden var jämn och slutade 1-1. I andra perioden hade Wings övertaget och gick rättvist till periodpaus med 2-1. I den sista perioden fick Wings verkligen kriga. Hudik kvitterade tidigt och tryckte sedan på rejält. The Wall spikade igen och kapten Andersson tryckte in 3-2. De sista minuterna var svettiga. Men resultatet stod sig och Wings är nu åter tillbaka på femte plats, en poäng före Vallentuna. Bara två omgångar återstår. Vallentuna möter Visby Roma på fredag. Wings har bortamatch mot ett formstarkt Huddinge på söndag 8/12. Häng med och stötta våra krigare. Nedsläpp 16:00.

Sebastian Lindström. Backbjässe.
Foto: Alexander Hamberg.
Ad