0-4 mot Väsby

1 december, 2019

Wings har gått igenom en tuff helg. Först uddamålsförlust på Gotland mot Visby Roma i fredags. Och idag förlust mot Väsby. 0-1 efter första perioden blev 0-4 efter andra perioden. Wings gav inte upp, kämpade men lyckades inte göra ett enda mål trots 41 skott. Det återstår bara tre omgångar av grundserien och Wings är nu en poäng bakom Vallentuna och en plats i Allettan. Wings får jaga istället för att bli jagade. Nästa hemmamatch redan på onsdag 4/12. Då kommer Hudiksvall till Pinbackshallen. Sedan återstår Huddinge (borta) och Segeltorp (hemma). Vallentuna har också en tuff avslutning med Huddinge (borta), Visby Roma (borta) och Väsby (hemma). Spänningen fortsätter. Stort tack till dagens matchvärd CCCP Hockey (Peter Mårtensson) och WE som var på besök i Pinbackshallen.

Peter Mårtensson från CCCP Hockey delar ut pris till matchens lirare i bägge lagen.
WE med Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i spetsen var på plats på derbyt mot Väsby.
Ad