Wings vs Väsby 1/12

21 november, 2019

Save the date. Söndag 1 december kl 16:00. Seriens hetaste fight. Detta klassiska derby i ATG Hockeyettan lämnar ingen oberörd. Den match som betyder allra mest. En match alla vill vinna till varje pris. Där hedern står spel. Oavsett utgång gäller det att ha presterat på topp. Ha offrat sig hänsynslöst för sina lagkamrater och klubbmärket. Den här gången står dessutom 3 viktiga poäng på spel. Missa inte denna hockeyfest. Häng med och stötta Wings. CCCP Hockey bjuder på kepsregn innan nedsläpp 16:00. Wings PUB är öppen från kl 14:30. Alla spelare med Wings matchtröja får ta med hela familjen alldeles gratis och kan skriva upp namn och nummer i cafeterian för delta i utlottningen av ett hemligt pris i andra periodpaus. Låt oss fylla hallen med Wings i blått och gult.

Foto: Alexander Hamberg
Ad