Svidande förlust mot Vallentuna

29 september, 2019

Wings förlorade norrortsderbyt mot Vallentuna med 1-4. Wings hade ledningen med 1-0 efter första perioden trots att Vallentuna dominerade stora delar av perioden. I andra perioden var Wings det bättre laget men istället var det Vallentuna som gjorde mål och tog ledningen med 2-1 inför tredje perioden. Wings lyckades inte kvittera i början av tredje. Vallentuna däremot nätade två gånger och stängde sedan igen matchen. All statistisk hittar du här. Stort tack till dagens matchvärd Upplands Motor Arlandastad som stod för priser till matchens lirade i bägge lagen och utlottning, och Team 11 som var funktionärer, gräddade våfflor och svarade för puckkastning m m. Nu måste batterierna laddas om inför det viktiga bortamötet mot Hammarby på onsdag 2/10.

Foto: Alexander Hamberg
Ad