Handla i Wings Webbshop

26 september, 2019

Wings Webbshop har nu öppnat. Här kan Du och alla Du känner köpa grejer för vardagen till vettiga priser och samtidigt stötta klubben. Beställ, betala och få dina varor hemlevererade. Fraktfritt. Över hela landet. Modernt, enkelt, mervärde för alla. Du ser exakt hur mycket som går till Wings i form av stöd. Sortimentet utökas allteftersom. I Wings Webbshop kan du även beställa Wings merchandise, som hämtas på Wings kansli eller i Wings Café, om inte annat överenskommits.

Wings Webbshop drivs av och är utvecklad i samarbete med Explendo, som är marknadsledande i Norge och som nu etablerar sig i Sverige med Wings som första klubb. Kontakta gärna Explendo på kundeservice@explendo.no eller Wings på kansli@wingshockey.se om du har frågor eller synpunkter på Wings Webbshop.

Ad