Wings knockade Hanviken

18 september, 2019

Hemmapremiären i ATG Hockeyettan gav mersmak. Wings besegrade Hanviken med 8-2 inför en entusiastisk hemmapublik. Wings var det klart bättre laget denna kväll och hade matchen under fullständig kontroll från början till slut. Allt statistik hittar du här. Stort tack till dagens matchvärd CCCP Hockey (www.cccphockey.se) med Peter Mårtensson i spetsen och Anders Engman från Galatea/Sigtuna Brygghus som höll i en ölprovning för Wings sponsorer inför matchen. Ny hemmamatch på söndag 22/9. Upplandsderby mot Enköping. Nedsläpp 16:00. Wings Café och PUB öppnar kl 15:00. Välkommen till Pinbackshallen.

Peter Mårtensson från CCCP Hockey delar ut pris till matchens lirare.
Adrian Sjöqvist i Hanviken. Kung Otto Larsson i Wings.
CCCP Hockey bjöd på ett populärt kepsregn.
Ad