Seger i premiären

14 september, 2019

Wings fick med sig två välförtjänta poäng i bortamötet mot Strömsbro efter seger 2-1 i OT. Båda lagen inledde matchen lite spänt och försiktigt. Wings tog över mot slutet av perioden. Två stolpskott i powerplay och ett tveksamt bortdömt mål. Andra perioden lite öppnare spel och chanser åt båda håll. Wings får straff men den räddas av Strömsbro målvakt. Sedan gör Strömsbro 1-0 direkt efter en tekning där # 81 tråcklar sig in mitt i slottet och sätter den otagbart i kassen. Wings avsluta perioden med två power play men ingen utdelning. Wings krigar på och jagar en kvittering. Det blir till slut slitvargen Eric Jacobsson som forcerar in pucken framspelad av Niklas Larsson och Christian ”Blomman” Blomqvist. I OT avgör sedan Blomman snyggt framspelad av Otto Larsson och Niklas Larsson. Skönt med 2 poäng i premiären. Tyvärr ådrog sig Simon Nilssonen knäskada och Sebastian Båvensjö fick en stenhård puck rätt ansiktet, och fick ta ambulans till sjukhuset. Enligt rapporterna är läget ok. Båvensjö har själv lagt upp detta klipp. Richard ”Musse Mutze-Hvitman fick lagets pris som dagens mest värdefulla spelare. Grattis också till Ass coach Niklas Lundqvist som fyllde år idag.

Ad