Fredrik Lassi till Wings

12 augusti, 2019

Fredrik Lassi ansluter till Wings som MV-tränare med särskilt fokus på J18. Fredrik kommer även att hjälpa och fungera som bollplank till Alexander Hamberg (MV-tränare i A-laget) och Casper Rosén (MV-tränare J20). Fredrik kommer också att bjuda in till en camp för målvakterna i Wings Ungdom. Vid sidan av sin roll i Wings är Fredrik målvaktstränare i Upplands TV-pucklag (-04). Fredrik har tidigare bland annat varit ansvarig målvaktstränare i Almtuna Ungdom, målvaktstränare/målskytteutbildare åt Upplands Ishockeyförbund samt målvaktstränare på olika camper. Fredrik, som är 27 år, arbetar som servicechef på ett kaffeföretag i Uppsala. Han bor i Uppsala med sambo och 2 barn. – Att få komma till Wings för att utveckla målvakterna (och mig själv som tränare) ser jag extremt mycket fram emot, säger Fredrik Lassi. David Lundmark, Sportchef Elit, är mycket nöjd med rekryteringen. – Den skapar ännu bättre förutsättningar för våra MV, som kan fortsätta att utvecklas i Wings.  

https://www.eliteprospects.com/player/33089/fredrik-lassi

Ad