Arlanda Hotellby ökar sitt stöd till Wings

29 maj, 2019

Wings har ingått ett nytt sponsoravtal med Best Western Arlanda Hotellby, som drivs av familjen Azizsson. Familjen Azizsson driver även närbelägna Best Western Plus Park Airport Hotel. Arlanda Hotellby fortsätter och utökar sitt stöd till Wings. Varför då?

– Vi gillar det Wings gör för alla barn- och ungdomar, säger Fady och Aziz Azizsson. Att A-laget tagit sig tillbaka till Hockeyettan är också riktigt kul. Vi hoppas att vårt bidrag kan sporra andra och att vi tillsammans kan hjälpa föreningen att fortsätta utvecklas. Det är viktigt på många sätt. Inte bara för hockeyn.

Vi är såklart jätteglada och tacksamma för att Arlanda Hotellby fortsätter att  stötta klubben. Att de dessutom ökar sitt engagemang är en extra bonus, konstaterar Johan Karlsson (ordf).  Tänk på att Du som medlem kan ge tillbaka genom att rekommendera eller boka rum eller konferens/möten på Best Western Arlanda Hotellby eller Best Western Plus Park Airport Hotel. Läs mer om Best Western Arlanda Hotellby här och Best Western Plus Park Airport Hotel här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad