Assisterande tränarna klara

20 maj, 2019

Jens “Jensa” Ericsson och Niklas ”Lunkan” Lundqvist är klara som assisterande tränare i Wings A-lag, som leds av Mattias Valente, huvudtränare. Jensa var assisterande till Valente förra säsongen och var i alla högsta grad delaktig i  Wings framgång och återtåg till Hockeyettan. Dessförinnan spelade Jensa flera säsonger i Wings A-lag.  Även som spelare var han en stor tillgång på och utanför isen, en ledargestalt som alltid arbetade hårt och satte laget framför jaget. På samma sätt fungerar han som tränare. Lunkan är ny som assisterande tränare i Wings A-lag. En tränare som fostrats i Wings och som har ett stort engagemang och hjärta för klubben. Lunkan har  under de senaste åtta (!)  säsongerna varit tränare för Wings J20, de tre senaste som huvudtränare. Lunkan har varit helt central för att Wings etablerat sig i J20 Elit Östra. Att han nu med sin erfarenhet tar steget upp som assisterande tränare i Wings A-lag är både naturligt och välförtjänt.

Jens Ericsson

Niklas Lundqvist

 

Ad