Serieindelningen för Hockeyettan

29 april, 2019

Förbundet har idag fastställt vilka lag som är sportsligt kvalificerade för Hockeyettan säsongen 2019/20. Wings är kvalificerat och kommer att spela i östra serien tillsammans med Almtuna, Enköping, Hammarby, Huddinge, Hudiksvall, Vallentuna, Segeltorp, Sollentuna, Strömsbro, Visby/Roma och Väsby. Se vidare här.

Att Almtuna inte lyckades hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan var inte bra för vare sig Almtuna eller ishockeyn i distriktet. Att klubben dessutom hamnat i ett tufft ekonomiskt läge gör inte saken bättre. Vi hoppas att Almtunas medlemmar och sponsorer räddar upp det hela. Då får vi i alla fall härliga, klassiska derbyn att se fram emot i Pinbackshallen. Andra grymma derbyfajter blir det förstås mot Väsby, Sollentuna och Vallentuna. Tuffa matcher blir det även mot förra säsongens topplag – Huddinge, Visby/Roma, Hudiksvall och Enköping – som alla kvalificerade sig för Allettan. Spännande blir även dusterna mot Hammarby, Segeltorp och nykomlingen Strömsbro.

Wings målsättning är klar. Att åter etablera sig som ett topplag i Hockeyettan inom ramen för en långsiktigt hållbar ekonomi. Wings lagbygge för nästa säsong fortsätter i denna anda. Håll utkik på hemsidan.

 

Wings glada gossar efter den avgörande vinsten mot Hanviken i kvalserien, 2019-04-03.

 

 

Ad