Louisa Bergvall blir GM för Wings juniorer

18 april, 2019

Wings jobbar vidare med att förstärka juniororganisationen, som är viktig både som sådan och för U15/U16, Hockeygymnasiet och A-laget. Som tidigare aviserats har Wings kontrakterat David Lundmark som sportchef med särskilt fokus på juniorverksamheten och Hockeygymnasiet, där han också fungerar som ansvarig instruktör. Både J18 och J20 har sedan länge sina huvudtränare på plats, Robin Lotthagen (J20) och Pontus Persson (J20). Lagbygget för både J18 och J20 är långt kommet.

Nu förstärker vi juniororganisationen med Louisa Bergvall som General Manager (GM) med övergripande samordningsansvar för J18 och J20. Louisa Bergvall, som är sjuksköterska, har gedigen erfarenhet som lagledare och har bl a även varit styrelsemedlem och ordförande i Wings och i Väsby Hockey. Louisa har också varit verksam i Upplands Ishockeyförbund.

Kontakter:

David Lundmark, sportchef

david.lundmark@wingshockey.se

Louisa Bergvall, GM J18/J20

louisa.bergvall@wingshockey.se

 

Ad