#2 Johan Simons förlänger

11 april, 2019

Johan Simons, 21 år. En i alla avseenden rejäl back. Stenhård, med både defensiva och offensiva kvaliteter. Heads up är tipset till motståndarlagens forwards. Johan kom till Wings till säsongen 2017-18 från Mora IK. Spelade 20 matcher i Hockeyettan innan han skadades. Fick även den nyss avslutade säsongen delvis spolierad på grund av skada men levererade som bäst när det behövdes som mest. Tränar hårt och är starkare och mer taggad än någonsin. ”Självklart, det är det här jag vill” svarade Simons när han fick frågan om att förlänga med Wings. Sådana gedigna spelare bygger riktiga lag. Som aldrig ger upp. Sådant är Wings. Sådan är Simons.

https://www.eliteprospects.com/player/212683/johan-simons

Kontakt:

Mattias Valente, huvudtränare

mattias.valente@wingshockey.se

070 978 78 55

Ad