Stort tack Rolle #65

7 april, 2019

Stort, varmt tack till alla er som bidrog i samband med Rolle #65. Bidragen kommer oavkortat Rolle till godo på bästa sätt.

Mats Lönnberg ADB-Konsult,  Jx3 Mark & Anläggningsteknik, Daniel Helander, Fam. Johan Karlsson, Fam. Thomas Persson, Pekka Widergren, Fam. Zetterholm, Mathias Stegfeldt, Martin Fjällby, Ralf Wiklund, Tommy Lundgren, Anita Sandberg, Ola Gustavsson, Conny Nordström, Magnus Ljungman-Pettersson, Nisse Ekmark & Solveig Tidblom, Viktor Helander, Christian Vahlström, Poppe Larsson, Fam. Bröms, Michael & Martin Einarsson, Kristina Ek, Lasse Granberg,  Larven, Wille & Viktor m. familjer, David Chabalov, Lennart Runnding, Christer Westerlund & Lennart Gerdin, Masken, Clas Linfeldt, Peter Mattsson, Caj “Obba” Hellsten, Jocke & Jesper Valente, Sören Tanndal, Patrik Persson, Niklas Nyrfors, Fam. Abrahamsson, A-P & Elliot Pettersson, Mattias Valente m. familj, Tommy Larsson, Fam. Palmgren, Veronica Liiv, Stefan Martinsson, Thomas Svedén, Kenta Jonsson, Jarkko Weckman, Catrine Wisemark, Peter & Susanne Lundin, Otto Larsson, Mikael Pellmas, Markus Eklund, Niklas Wahlgren, Niklas Larsson, Hasse Nyström, Nino Kadrovic, Tomas Hellström, Niklas Andersen, Patrik Sjöström, Henrik Larsson, Fredrik Runesson, Ewa Hanson, Anders Leffler, Rolle Visén, Niklas Annelind, Tobias ”Barda” Andersson, Antoun Saado.

Förteckningen ovan innehåller alla vars bidrag kansliet kunnat identifiera allt eftersom de kommit in. Skulle vi ha förbisett någon får ni gärna kontakta kansli@wingshockey.se. 

 

Ad
Ad