Kvalseriens sista omgång avgör allt

1 april, 2019

Onsdag 3/4 kl 19:00. Wings vs Tyresö Hanviken. Sista omgången i Kvalserien. Tre lag slåss om seriesegern och en direktplats i Hockeyettan. Tyresö Hanviken leder serien, 2 poäng före Eskilstuna Linden och 3 poäng före Wings. För att Wings ska vinna Kvalserien måste man besegra Tyresö Hanviken med 4 mål. Samtidigt ska Eskilstuna Linden inte ta 3 poäng mot Trångsund. Att chansen till slutseger är små förstår alla. Men större under har skett i hockeyvärlden. I slutänden kan också en andra plats eller till och med en tredje plats i Kvalserien komma att räcka för spel i Hockeyettan. Det beror på vad som händer i seriesystemet i övrigt. Det är därför viktigt att kämpa ända in i kaklet. Häng med och stötta Wings i denna säsongens sista och helt avgörande omgång.

Ad
Ad