Alla till Pinbackshallen!

26 mars, 2019

Torsdag 28/3 kl 19:00. Wings vs Nacka. Ovisst, dramatiskt och sjukt spännande. Det är precis som det ska i en kvalserie. Idag visade Wings vägen mot Viggbyholm borta. Wings var piskat att vinna. Efter en virrig inledning tog man ändå ledningen och gick till periodpaus med 2-0. Kändes skönt. Men det tog inte många minuter innan Viggbyholm dunkade in två kassar som sedan följdes av ytterligare en.  Wings förlorade andra perioden med 3-0. Ridå ner. Hur ska man orka resa sig efter en sådan käftsmäll? En trogen supporter orkade inte längre. Maxpuls. Satte sig i bilen, tog time out för hela tredje perioden. Men det gjorde inte Wings. Man krigade och slet. Kvitterade. 3-3  efter halva tredje perioden. Och slog i sista spiken men en minut kvar. Wings lämnade Viggbholm med 3 sköna poäng i bagaget. Samtidigt förlorade Eskilstuna Linden på övertid mot Nacka. Wings ligger nu på tredje plats med samma poäng som tvåan TyresöHanviken, bara en poäng bakom Eskilstuna Linden. Tre omgångar återstår av Kvalserien. Nästa omgång spelas nu på torsdag 28/3. Wings möter Nacka i Pinbackshallen. Samtidigt möts Eskilstuna Linden och Hanviken. Allt kan hända. Missa inte detta. Häng med och heja fram Wings. Ta med alla du känner och några till.

Coach Mattias Valente. Vill gärna ha ditt stöd från läktarplats.

Ad
Ad