Tack!

24 mars, 2019

Tack alla Wings-vänner som var med och hyllade Rolle och hejade på Wings idag. Hyllningen av Rolle blev ett mycket fint minne.  Vi återkommer med anledning av alla som har bidragit till Rolle. Matchen blev dessvärre aldrig någon riktig fajt. Wings gav bort första perioden, 0-4. Eskilstuna Linden gjorde 4 mål på 8 skott i första perioden och var klart bättre. I andra och tredje ryckte Wings upp sig men var aldrig riktigt nära. Matchen slutade 3-6. Wings ”vann” skotten 38-21 men det speglade inte matchbilden totalt sett. Wings är nu på tredje plats, med samma poäng som Tyresö Hanviken på andra plats. Tre poäng bakom Eskilstuna Linden som toppar tabellen. Det återstår fyra omgångar och 12 poäng att spela om. Mycket kan hända än. Wings möter Viggbyholm borta på tisdag 26/3. Nedsläpp 19:00. Alla och allas batterier behöver laddas om.

Ad
Ad