Lagerstedt och Larsson ansluter till Wings

16 februari, 2019

Lucas Lagerstedt och Niklas Larsson ansluter till Wings från Sollentuna HC. Båda har tidigare spelat i Wings.

Lucas (-97), forward, har stor erfarenhet från Hockeyettan (70 matcher) och har den här säsongen levererat 44 poäng på 36 matcher för Sollentuna. https://www.eliteprospects.com/player/212381/lucas-lagerstedt

Niklas (-97), som är back, spelade i Wings A-lag förra och förrförra säsongen och har nu gjort  100 matcher i Hockeyettan. https://www.eliteprospects.com/player/241536/niklas-larsson

– Det är kul att Lucas och Niklas vill vara med och kriga med Wings resten av säsongen, säger Johan Karlsson (ordf). Precis som Ekarv och Mattsson har de ett stort hjärta för klubben. Lucas och Niclas blev bokstavligen klara fem i tolv igår kväll. Fantastiskt bra jobbat av alla involverade. Nu är transferfönstret stängt.

Tre omgångar återstår av Alltvåan. Wings gick på en rejäl mina i bortamatchen mot Viggbyholm igår. Förlust med hela 7-1. Närmast väntar en tuff hemmamatch mot tabelltvåan Eskilstuna Linden. Tisdag 19/2 kl 19:15. Välkommen till Pinbackshallen!

WINGS HC ARLANDA

 

Ad
Ad