Wings klart för Alltvåan

11 november, 2018

Efter seger med hela 10-2 mot tabelltvåan Viggbyholm har Wings befäst sin plats i toppen av Hockeytvåan Östra. Wings är därmed också klara för Alltvåan.

Wings motståndare i Alltvåan blir de tre övriga bäst placerade lagen i Wings serie (i nuläget Viggbyholm, Haninge och Rimbo) samt de fyra  bäst placerade lagen i Hockeytvåan Östra B (i nuläget hårt satsande Eskilstuna Linden, Nacka, Värmdö och Nynäshamn).

Alltvåan spelas som en trippelserie om totalt 21 omgångar. Alltvåan börjar 27/11 och pågår till och med den  26/2. De tre bäst placerade lagen i Alltvåan är kvalificerade för Kvalserien till Hockeyettan (som börjar den 10/3). Lag 4 i Alltvåan kan också kvalificera sig till Kvalserien till Hockeyettan genom ett play off. Lag 5-8 i Alltvåan är kvalificerade för Hockeytvåan nästa säsong.

Kämpa.

Ad
Ad