Upplands Motor stöder Wings

2 november, 2018

Wings har ingått ett nytt, mer omfattande samarbetsavtal med Upplands Motor i Arlandastad. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Upplands Motor fortsätter att stötta och dessutom ökar sitt engagemang i  Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela föreningen, från Hockeyskola till A-lag.  Som medlem eller annan Wings-vän kan du tillbaka genom att köpa (eller serva) din bil hos Upplands Motor.

Upplands Motor säljer och servar både Volvo och Renault, samt servar Ford. Upplands Motor kan hjälpa dig både med den privata bilaffären samt företagsbilen oavsett på vilket företag du som förare jobbar. Kontakta gärna någon av säljarna på Upplands Motor: Per Karlsson (p.karlsson@upplandsmotor.se; 08-597 899 05) eller Lars Nelin (l.nelin@upplandsmotor.se; 08-597 899 04). Läs mer om Upplands Motor här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

 

 

Ad
Ad