Sigtuna Brygghus stöder Wings

31 oktober, 2018

Wings har ingått ett samarbetsavtal med Sigtuna Brygghus, ett lokalt bryggeri som ägs av Galatea. Bryggeriet är beläget i Arlandastad. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Sigtuna Brygghus är med och stöttar Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela föreningen, från Hockeyskola till A-lag. Sigtuna Brygghus är ett välrenommerat bryggeri som erbjuder olika typer av öl. Sedan den 1 september 2018 finns också ett alkoholfritt alternativ, Sigtuna NAPA (Non Alco Pale Ale), i sortimentet. Läs mer om Sigtuna Brygghus här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad