Trycksmedjan stöder Wings

11 oktober, 2018

Wings har ingått ett samarbetsavtal med Trycksmedjan i Arlandastad. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Trycksmedjan, med Johan Asteson i spetsen, hjälper Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till hela föreningen. Du kan som medlem eller partnerföretag ge tillbaka genom att anlita eller rekommendera Trycksmedjan. Läs mer om Trycksmedjan här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad