MärstaDiamanten stöder Wings

3 oktober, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med MärstaDiamanten som hyr ut kommersiella lokaler i fastigheten på Sönderborgsgatan 2 i Märsta. Bland hyresgästerna finns Rosersberg Golv, PP Tryck, TextilCentrum, Tandläkarna Mimer och Lundh, Husadvokaten, Hälsoarkaden, Radix Kompetens. SDB Databutiken och Lightronic. MärstaDiamanten ägs och drivs av Anders Leffler med familj, som troget har stöttat Wings i flera decennier. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Anders Leffler med familj fortsätter att hjälpa oss , säger Wings ordförande Johan Karlsson. Det är ovärderligt och bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad