Ellénius Buss stöder Wings

25 september, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med Ellénius Buss. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Ellénius Buss, med Tobias och Anders Ellénius i spetsen, fortsätter stötta Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela föreningen, från Hockeyskola till A-lag. Ellénius Buss har stöttat Wings sedan länge. Du kan som medlem eller partnerföretag ge tillbaka genom att anlita eller rekommendera Ellénius Buss. Det kan vara resor med laget, skolan eller med jobbet. Läs mer om Ellénius Buss här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

 

Ad
Ad