Fastighetsbyrån stöder Wings

21 september, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med Fastighetsbyrån i Sigtuna, Märsta och Rosersberg. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Fastighetsbyrån, med Erik Wennberg och Jakob Ekerot i spetsen, fortsätter stötta Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela föreningen, från Hockeyskola till A-lag. Det är extra roligt att Fastighetsbyrån också vill vara med och stötta vårt nya projekt Skridskoskola för Alla, som startar upp i höst. Skriskoskola för Alla riktar sig till barn mellan 5-8 år som är nybörjare och vill lära sig att åka skridskor. Du kan som medlem ge tillbaka genom att anlita Fastighetsbyrån när du ska värdera eller sälja din bostad. Läs mer om Fastighetsbyrån här:

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

 

Ad
Ad