Alvinx stöder Wings

19 september, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med Alvinx Åkeri. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Alvinx, med Ikoro Junior i spetsen, fortsätter stötta Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela föreningen, från Hockeyskola till A-lag. Alvinx har stöttat Wings i flera år. Du kan som medlem eller partnerföretag ge tillbaka genom att anlita eller rekommendera Alvinx. Läs mer om Alvinx här:

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

 

Ad
Ad