Sandströms Elfirma stöder Wings

16 september, 2018

Wings har ingått ett samarbetsavtal med Sandströms Elfirma. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Sandströms Elfirma, med Magnus Sandström i spetsen, åter väljer att stödja Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela föreningen, från Hockeyskola till A-lag. Att befintliga sponsorer stannar och att tidigare sponsorer återvänder till Wingsfamiljen är också en bekräftelse på vikten av det arbete som alla ledare gör varje dag och betydelsen av Wings som förening. Du kan som medlem eller sponsor i Wings ge tillbaka genom att anlita eller rekommendera Sandströms Elfirma. Läs mer om Sandströms Elfirma här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

 

Ad
Ad