O’Learys Märsta stöder Wings

13 september, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med O’Learys i Märsta. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att O’Learys, med Daniel och Sami Altun samt Mikael Baduk i spetsen, fortsätter att stödja Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela föreningen, från Hockeyskola till A-lag.  Du kan som medlem i Wings ge tillbaka genom att äta lunch eller middag på O’Learys med familj, vänner eller varför inte hela laget. Passa på att boka en bowlingbana. Läs mer om O’Learys här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad