Handelsbanken stöder Wings

11 september, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med Handelsbanken i Märsta Centrum. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Handelsbanken fortsätter att stödja Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela föreningen och gör det möjligt för klubben med alla dess lag att ha fortsatt ordning och reda i ekonomin. Vi kan också hjälpa våra aktiva med smidiga banklösningar. Du kan som medlem i Wings ge tillbaka genom att rekommendera eller bli kund i Handelsbanken. Läs mer om Handelsbanken i Märsta Centrum här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

 

 

Ad
Ad