Resport East Trophy U13 är igång

24 augusti, 2018

Gott folk. Wings är med och arrangerar en stor ungdomscup, Resport East Trophy U13, som börjar idag. Motsvarande cuper äger rum i norra (Resport North Trophy) och södra (Resport South Trophy) Sverige. Totalt deltar 54 lag där de åtta bästa lagen är kvalicerade för Resport Champion Trophy som spelas under våren 2019. Gruppspel och slutspel för Resport East Trophy äger rum i Pinbackshallen 24-26 augusti. Det är alltså massor av härliga matcher hela helgen. Spelschemat hittar du här.

Bland de deltagande lagen finns även lag från Finland (Espoo Blues), Ukraina (Sokol Kiev) och Vitryssland (Dinamo Minsk). Wings bidrar därmed också till turist- och näringsverksamheten i kommunen. Wings representeras i cupen av Team 06. Det är ett hårt arbete med att planera och genomföra en sådan här cup. I Wings löser vi det med hjälp av kansliet och stora ideella insatser, inte minst från alla föräldrar i Wings Team 06 och Team 07.  Caféterian är öppen hela dagarna så passa på att handla något gott eller lite sköna kläder från CCCP Hockey som finns till försäljning i cafeterian under hela helgen.

Varm välkommen hem till oss i Wings!

Ad
Ad