Äntligen igång på riktigt!

19 augusti, 2018

Gott folk. Äntligen är hockeysäsongen igång på riktigt för alla lag! Vi är många som har längtat. I helgen genomfördes Wings uppstartcamp med många deltagare och fullt med träningar och aktiviteter. Jag vill rikta ett speciellt tack till alla ledare och Josefine och Catrine på kansliet samt Thomas (ungdomsansvarig) som gjort upptaktshelgen möjlig. Ett stort tack även till vaktmästarna som kämpat med isen och Team 06 som arrangerade bytesmarknad och grillning i lördags. Mycket bra initiativ.

Vi har en spännande och rolig säsong framför oss. Vi ser fram emot tuffa och utvecklande träningar och matcher i en härlig gemenskap på och utanför isen.

Observera att Wings förträffliga Hockeyskola börjar den 22 september. Sprid det till alla knattar du känner. Vi kommer att vara fler än någonsin tidigare i Hockeyskolan men kan inte vara hur månag som helst. Anmäl din knatte i god tid.

Boka redan nu in hemmapremiären för A-laget och juniorlagen. Först ut är Wings J18.

Söndag 23/9, kl 16:00: Wings J18 vs Nacka (J18 Elit). Fri entré.

Måndag 24/9, kl 19:45: Wings J20 vs Värmdö (J20 Elit). Fri entré.

Tisdag 2/10, kl 19:15:  Wings vs GötaTraneberg (Div 2).  Köp säsongskort eller biljett på webben eller i entré. Försäljningen startar i början av september.

Missa inte heller alla härliga matcher för U16 och övriga ungdomslag eller poolspelen för de yngsta. Kom ihåg att bjuda med familj och vänner till hallen. Passa på att fika eller bara hänga i vår trivsamma cafeteria.

Smile. Och kämpa!

 

Johan Karlsson (ordf)

WINGS HC ARLANDA

johan.karlsson@wingshockey.se

Ad
Ad