Wings förstärker tränarstaben

29 juli, 2018

Vi har glädjen att konstatera att Jens Ericsson, som var  assisterande lagkapten föregående säsong, är klar som assisterande tränare i Wings A-lag. ”Jensa” har spelat i Wings de senaste säsongerna och är en kulturbärare. Som spelare var han en stor tillgång på och utanför isen, en ledargestalt som alltid arbetade hårt och satte laget framför jaget. Därtill bidrog han med en skön segersång, som vi förhoppningsvis får höra mer av denna säsong. Tränarstaben består nu av Mattias Valente (huvudtränare), Jens Ericsson (ass tränare) och Alexander Hamberg (MV-tränare).

 

Alltid lika roligt att vinna med Wings! #wings #sigtunakommun #jensa

A post shared by Wings Hockey Club (@wingshc) on

 

FYSFREDAG med Viktor Helander! Fortsatt jobb på koordination, till sin hjälp har han #23 Jens Ericsson

Publicerat av Wings Torsdag 20 juli 2017

 

 

Ad
Ad