Måns Johansson klar för Wings

24 juli, 2018

Lagbygget fortsätter. Med bara några veckor kvar till ispremiären så har vi glädjen att hälsa Måns Johansson varmt välkommen tillbaka till Wings.  Måns (-93), som är fostrad i Wings, är en mycket bra och gedigen målvakt som vill utvecklas ytterligare med hjälp av Wings eminenta målvaktstränare, Alexander Hamberg. Måns Johansson kommer närmast från Väsby, där han varit i tre säsonger. Måns har dessförinnan vaktat kassen i bl a Hudiksvall, Örebro och AIK. Läs mer om Måns Johansson på Elite Prospects, här.

Mattias Valente, head coach: ”Jag är supernöjd med rekryteringen av Måns Johansson. En bra målvakt är naturligtvis viktigt. Det skapar trygghet och stabilitet och kan verkligen göra skillnad. Vi har tidigare signat en annan intressant målvakt, Andrej Vasiljevic (-93). Det ska vara tuff konkurrens om spaden och Måns och Andrej kan säkert sporra varandra.”

Spelarkontakt:
Mattias Valente, head coach
e-post: mattias.valente@wingshockey.se
mobil: 070 978 78 55

Ad