Ellströms Trafikskola stöder Wings

27 juli, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med Ellströms Trafikskola. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Ellströms Trafikskola, med Jonas Nettelvik i spetsen, fortsätter att stödja Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. Du kan som medlem eller partner ge tillbaka genom att ta ditt körkort eller genomgå annan utbildning på Ellströms Trafikskola, som finns i Märsta på Brobyvägen 1 och i Upplands Väsby på Optimusvägen 3. Läs mer om Ellströms Trafikskola här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad