Arlanda Hotellby stöder Wings

24 juli, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med Best Western Arlanda Hotellby, som drivs av familjen Azizsson. Familjen Azizsson driver även närbelägna Best Western Plus Park Airport Hotel. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Arlanda Hotellby och familjen Azizsson fortsätter att stötta Wings, säger Wings ordförande Johan Karlsson. Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. Du kan som medlem eller partner ge tillbaka genom att rekommendera eller boka rum eller konferens/möten på Best Western Arlanda Hotellby eller Best Western Plus Park Airport Hotel. Läs mer om Best Western Arlanda Hotellby här och Best Western Plus Park Airport Hotel här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad