Wings A-lag börjar ta form

20 juli, 2018

Lagbygget pågår för fullt. Här en kort uppdatering om de senaste tillskotten.

Pontus Andersson (-93), som spelat i Wings A-lag två säsonger, är klar för ytterligare en säsong. Pontus är med sin erfarenhet och målfarlighet en nyckelspelare i Wings. Han har redan hunnit spela 5 säsonger och över 170 matcher i Hockeyettan. www.eliteprospects.com/player/34284/pontus-andersson

Carl Eriksson (-94) är ett nyförvärv. Carl, som har spelat 61 matcher i HockeyEttan, kommer närmat från Enköping. www.eliteprospects.com/player/36624/carl-eriksson

Filip Wallin (-93) är ett annat nyförvärv. Filip, en stabil back med stor erfarenhet från HockeyEttan, har bestämt sig för att satsa och hjälpa Wings att ta sig tillbaka. www.eliteprospects.com/player/32824/filip-wallin

Andreas Svanberg (-97), som är fostrad i Wings, är nu tillbaka i moderklubben efter en utflykt till USA. Andreas är spelskicklig och målfarlig. Han gjorde sin debut i Wings A-lag redan 2015/2016 men hade otur med en del skador. Nu är Andreas återställd och blir kul att följa. www.eliteprospects.com/player/212380/andreas-svanberg

Sedan tidigare är Simon Nilsson (-92), Sebastian Lindström (-00), Johan Simons (-97), Johan Mohlin (-98), Hampus Blick (-98), Albin Lind (-98)  och Nicklas Wahlgren (-98) klara för Wings. Vidare ansluter Robert Kaudern (-98) från Falun och Anton Johansson (-98) från Grums, för att ta en plats en truppen.

Mattias Valente, head coach: ”Jag tycker att truppen börjar se lovande ut. En bra mix med några lite mer erfarna och ett antal unga spelare. Jag har kontakt och för förhandlingar med flera intressanta spelare och räknar med att ha en bra trupp när vi går på is vecka 32.”

Spelarkontakt:

Mattias Valente, head coach

e-post: mattias.valente@wingshockey.se

mobil: 070 978 78 55

Ad
Ad