Toni Reklam stöder Wings

21 juli, 2018

Wings har ingått ett nytt samarbetsavtal med Toni Reklam i Uppsala. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Toni Reklam fortsätter att stödja Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. Toni Reklam, som drivs av Mats Bonnedahl, hjälper flera klubbar i Uppland. Läs mer om Toni Reklam här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad