Märsta Centrum stöder Wings

21 juni, 2018

Wings har ett samarbetsavtal med Märsta Centrum. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Märsta Centrum stöttar Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. Märsta Centrum, som ägs av FastPartner, är ett modernt centrum med shopping, mat och service alltid inom räckhåll. Vi har ett konstruktivt samarbete som vi hela tiden försöker utveckla och förbättra. Du kan som medlem eller partner ge tillbaka genom att besöka och handla i Märsta Centrum. Missa inte heller midsommarfirandet i Märsta Centrum. Det blir dans och sång kring midsommarstången och barnen bjuds på glass. Programmet hittar du här. Läs mer om Märsta Centrum här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad