Mohlin och Blick klara för Wings A-lag

23 juni, 2018

Två talangfulla forwards, Johan Mohlin och Hampus Blick, har skrivit på för Wings.

Johan Mohlin (-98), fostrad i Härnösand AIK, kom till Wings förra säsongen. Han var då tongivande och stor poängplockare i Wings J20 Elit och gjorde mycket bra ifrån sig även i Wings A-lag. Johan spelade 13 matcher med Wings i Hockeyettan. Johan Mohlin på Elite Prospects hittar du här.

Hampus Blick (-98), med Wings som moderklubb, har under de senaste säsongerna spelat i Almtuna J18 och J20 Elit. Hampus återvände till Wings under förra säsongen och skyfflade även han in många poäng för Wings J20. Hampus Blick på Elite Prospects hittar du här.

Både Johan och Hampus blir intressanta att följa i Wings-tröjan.

Lagbygget pågår. Mer information kommer. Håll utkik på hemsidan.

Kontakt:

Mattias Valente, head coach.

mattias.valente@wingshockey.se

070 978 78 55

Ad
Ad