Comfort Karby VVS stöder Wings

27 juni, 2018

Wings har ett långsiktigt samarbetsavtal med Comfort Karby VVS. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Comfort Karby VVS stöttar Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. Comfort Karby VVS, med Johan Lundgren i spetsen, är en välrenommerad lokal partner som verkligen tar ansvar genom att hjälpa Wings. Du kan som medlem eller partner ge tillbaka genom att anlita eller rekommendera Comfort Karby VVS, som har sin butik mellan Märsta och Sigtuna. Läs mer om Comfort Karby VVS här.  Du kan också gilla Comfort Karby VVS på Facebook.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad