DanDro stöder Wings

25 juni, 2018

Wings har ett samarbetsavtal med DanDro Consulting, som ingår i DanDro-koncernen. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att DanDro stöttar Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. DanDro, som drivs av Daniel Drottgren, är ett modernt revisions- och konsultföretag i Märsta. Du kan som medlem eller partner ge tillbaka genom att anlita DanDro. Läs mer om DanDro här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad