Cedecor stöder Wings

23 juni, 2018

Wings har ett samarbetsavtal med Cedecor. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Cedecor stöttar Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. Cedecor, som drivs av familjen Cedervi, är ett lokalt etablerat företag som erbjuder produkter och tjänster för alla exponeringsbehov. Cedecor startade sin verksamhet 1984. Som medlem eller partner kan du ge tillbaka genom att anlita eller rekommendera Cedecor. Läs mer om Cedecor här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad