Terminal & Transporttjänst stöder Wings

22 juni, 2018

Wings har ett samarbetsavtal med Terminal & Trannsporttjänst (TT). Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att TT stöttar Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. TT, som drivs av Ola Elfström (CEO), är ett modernt transport- och logistikföretag i Arlandastad. Du kan som medlem eller partner ge tillbaka genom att anlita eller rekommendera TT. Läs mer om Terminal & Transporttjänst här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad