Riddarens Vårdcentral i Märsta stöder Wings

21 juni, 2018

Wings har ett samarbetsavtal med Riddarens Vårdcentral i Märsta. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att Riddarens stöttar Wings, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. Riddarens, som leds av verksamhetschefen dr Hammad Al-Saaid, är en modern vårdcentral i Märsta med generösa öppettider alla dagar i veckan. Du kan som medlem eller partner ge tillbaka genom att ansluta dig till eller besöka Riddarens Vårdcentral. Ansluter dig gör du enkelt här.  Läs mer om Riddarens Vårdcentral i Märsta här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad