Opus Bilprovning i Märsta stöder Wings

20 juni, 2018

Wings har ett samarbetsavtal med Opus Bilprovning i Märsta. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att samarbeta med Opus Bilprovning, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. Du kan som medlem eller partner ge tillbaka genom att boka din besiktning hos Opus Bilprovning i Märsta. Boka besiktning gör du enkelt här. Läs mer om Opus Bilprovning i Märsta här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.