ICA Supermarket Valsta stöder Wings

19 juni, 2018

Wings har ett samarbetsavtal med ICA Supermarket i Valsta centrum. Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över att samarbeta med ICA Supermarket, säger Johan Karlsson (ordf). Det bidrar till att utveckla hela klubben, från Hockeyskola till A-lag. ICA Supermarket i Valsta centrum, som drivs av Peter Gällhagen, har varit med och stöttat Wings i många år. Det är ovärderligt. Wings samarbetar också med ICA Kvantum i Märsta Centrum. Du kan som medlem eller partner ge tillbaka genom att handla på ICA i Valsta eller i Märsta centrum. Läs mer om ICA Supermarket i Valsta centrum här.

Är du eller ditt företag intresserat av att stödja Wings? Kontakta gärna Wings ordförande på johan.karlsson@wingshockey.se eller Wings kansli på kansli@wingshockey.se. Det finns många alternativ och skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. I Wings nätverk av sponsorer och samarbetspartners utvecklar vi relationer och gör affärer med varandra. Som samarbetspartner gör du skillnad på riktigt.

Ad
Ad